Първоначално публикувано от DJ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов член на клуб 155 ;)
Collapse
X
-
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
-
Честита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Айде честитоИначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...
А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притесняваAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЧестита 155-ца колега,да си я караш с кеф,само да те питам купето със старите калници ли е,и какви са джантите,щот се чудя дали не си взел онази 155-ца-червената с черните 17-ки,така като каза че левите врати са бордо,само за нея се сещам., та какво знаеш за тази кола ? с кое купе е и какви са й калниците ?
---------- Post added at 06:46 ---------- Previous post was at 06:44 ----------
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАйде честитоИначе стрелката на бензина не можеш да я оправиш... Просто като покараш ще свикнеш..>Следи изминатите км. и няма да имаш ядове...
А също така ако винаги имаш 20литра в резервоара няма да ти светва и да те притесняваАлфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
-
Има снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.
п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-послеAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеИма снимки във форума на колата,от старите срещи,тая кола съм я виждал преди 3-4 години в квартала,визията и ме накара отчасти да се запаля толкова по 155,а иначе момчето което я е карало,го е блъснал някакъв камион на магистралата,докато е щял да си сменя гумата,затова и левите брати са бордо,началото на лятото я бях засичал колата по Г.М Димитров и се сетих за нея като и видях снимки тука в "Папараците",колата винаги си е била гледана,а иначе това е модела преди фейс-лифта.Мисля че няма да имаш ядове с нея,ако си е наред трябва да ти харчи най-много 12 в задръстванията,ако я юркаш нз.
п.с.Евала че си я взел,много бих искал да видя тая кола на някоя среща отблизо най-после
Че се видим разбирасе няма как да се скрия от цялата група , така че мисля малко да я постегна и тогава ... обаче незнам кога ще е че сега съм зает с доста ремонти вкъщи ...Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
-
Имам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеИмам човек за пастиране ако ти трябва,много добре ги прави момчето.Аз на мойта 1.7-ца си боядисвах броните миналото лято при едни момчета зад кино арена и ги направиха екстра,сега чувам че по някви места са дигнали цените за боядисване.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
Comment